Всі новини

Запуск компактного навантажувача L95 | модель 2023

12.06.2023

Ми з великим задоволенням оголошуємо про випуск преміуммоделі компактного навантажувача L95!

Після успішного запуску власного дизайну та виробництва компактного навантажувача L85 в розширеній конфігурації "Advanced" у 2021 році та додавання моделі L75 "Value" у 2022 році, виробник Bobcat продовжує розвивати портфель компактних фронтальних навантажувачів у 2023 році з введенням нової моделі L95. 

Основні стандартні характеристики

Моделі забезпечують високий рівень комфорту та легкості управління завдяки широкому спектру стандартних особливостей, зокрема:

  • Кабіна з підігрівом, спеціально спроєктована для комфорту оператора.
  • Джойстик, інтегрований з підвісним сидінням, для зручного керування.
  • Регульоване кермо з можливістю налаштування у двох напрямках.
  • Ключ запалювання зі швидким запуском і зупинкою.
  • Автоматичне паркувальне гальмо, яке автоматично включається та відключається за потреби.
  • Дисплейний екран розміром 5 дюймів, який надає важливу інформацію про роботу машини, управління виконується за допомогою джог-шатлу.

L95 Зображення попереднього перегляду демонстраційних днів (сільськогосподарські шини, ківш 1,0 м3).

Особливості та переваги продукту в деталях 

Продуктивність 
У моделі L95 збільшено потужність двигуна та вантажопідйомність. 

Кабіна 

Розроблений навколо оператора, щоб забезпечити високий комфорт і легке керування. Сидіння та ручні елементи керування можна легко відрегулювати, щоб забезпечити ергономічну посадку оператора. Герметична і повністю закрита кабіна відповідає найсуворішим вимогам безпеки рівня FOPS II. Двоє повністю скляних дверей: ліві забезпечують легкий доступ, а обидві можуть бути відкриті для повного спілкування з колегами. Плавні перемикачі для керування основними
функціями розташовані на правій консолі. Багато місця для зберігання - наприклад, для великих пляшок і чашок з водою - плюс зарядний пристрій на 12 В. 

Керування джойстиком (поліпшено) 
Впровадженні нові функції, щоб ще більше підвищити зручність використання. Джойстик інтегрований з підвісним сидінням для забезпечення найкращого досвіду та комфорту оператора. Розташування елементів керування на джойстику спроєктовано таким чином, щоб ним було легко і зручно користуватися навіть протягом тривалого часу. Перемикач напрямку руху [Вперед-Нейтраль-Реверс] розташований на передній стороні джойстика й управляється вказівним пальцем. Опускання та підіймання стріли, а також відкривання та закривання ковша відбувається відповідно до галузевих стандартів. Блокування диференціала, режим "черепаха/кролик", поплавок стріли і управління допоміжним потоком завжди під рукою у верхній частині джойстика. Спираючись на відгуки клієнтів, ми покращили час реакції на рух вперед і назад, а також вдосконалили багатофункціональність підйому і нахилу, щоб підвищити продуктивність і зручність експлуатації. 

Кермо 

Можна регулювати у 2 напрямках — горизонтально і вертикально — для забезпечення найкращої ергономічної посадки. 
Небагато виробників пропонують таку функцію. Разом з джойстиком, інтегрованим з підвісним сидінням, ця функція забезпечує унікальний для галузі комфорт сидіння. 

Автоматична система стоянкового гальма 
Стоянкове гальмо автоматично вмикається та вимикається за потреби - тож вам не доведеться турбуватися про нього взагалі. Ці функції в автомобільному стилі є унікальними для цього типу машин. 

5-дюймовий екран дисплея

Дисплей з важливою інформацією та екрани налаштувань машини управляються за допомогою джог-шатла. У поєднанні з камерою заднього виду, яка автоматично вмикається під час руху заднім ходом, ви завжди можете бачити, що відбувається позаду машини. 

Jog Shuttle 

Для пошуку, навігації та підтвердження налаштувань на 5-дюймовому дисплеї, а також для швидкого перемикання на камеру заднього виду. 

Задня камера 

Покращує і без того відмінну задню видимість з кабіни. Відображення можна налаштувати як автоматичне (з'являється під час руху заднім ходом), так і постійне на 5-дюймовому дисплеї. 

Тканинне сидіння з підігрівом повітряної підвіски (новинка) 

Підвищена спинка з підголовником, пневматична підвіска, плаваючий підлокітник з можливістю блокування та регулювання під ліву руку забезпечують новий рівень комфорту оператора для роботи на високих швидкостях. Тканинне покриття з додатковим підігрівом підвищує комфорт оператора протягом усього року — як в холодну, так і в спекотну погоду. Сидіння також оснащене датчиком, що сигналізує про присутність оператора та підвищує безпеку — вимикає допоміжний потік. 

  

Підлокітник сидіння підвіски лівої руки (НОВИНКА) - замовляється тільки на вторинному ринку 

Щоб оновити поточне сидіння підвіски на полі, ця функція пропонується на ринку післяпродажного обслуговування. 

Ключове запалювання з функцією швидкого запуску-зупинки 

Запуск двигуна здійснюється стандартним ключем Bobcat. Для швидкого запуску і зупинки двигуна вдень ви також можете використовувати кнопки з м'яким дотиком, зручно розташовані на правій консолі. 
Доступ також можна захистити паролем (вводиться за допомогою бігунка на 5-дюймовому дисплеї).
 
Обігрівач 
Забезпечити хороший рівень комфорту в холодну погоду. 

HVAC 

Система опалення, вентиляції та кондиціонування (Heating Ventilation and Air Conditioning system - HVAC) підвищує рівень комфорту протягом усього року — кондиціонер в спекотну погоду; опалення плюс допомога в розморожуванні та зниженні вологості в кабіні в холодну погоду. 

Швидкодіючий двигун (поліпшено) 

З'єднання за промисловим стандартом — також відоме як з'єднувач Volvo-Zettelmayer для кінематики Z. Крім того, є адаптер Bob-Tach для встановлення схваленого навісного обладнання Bob-Tach. Система Power Quick-Tach була перероблена для спрощення і додаткового захисту гідравлічних з'єднань, а також для розв'язання питань надійності під час заміни навісного обладнання. 
Буде доступна на всіх моделях з початку 2024 року, без змін у стандарті навісного обладнання. 

Power Bob-Tach (новинка) 

Стандартне з'єднання Bobcat - для застосувань, в яких максимальна вантажопідйомність ковша і вил для піддонів не настільки важлива, як можливість підключення декількох навісних пристроїв Bob-Tach, що використовуються на робочому майданчику разом з навантажувачами SSL/CTL. 

Стандартний потік 

Для роботи зі стандартним навісним обладнанням, таким як комбінований ківш, кутова щітка та підмітальна машина. 


Високий потік (поліпшено) 

Унікальна в галузі функція — адаптована з інших навантажувачів Bobcat, забезпечує 100 л/м для роботи високопродуктивного навісного обладнання, такого як снігоочисник і рубанок. Для подальшого покращення продуктивності високопродуктивного навісного обладнання ми збільшили тиск з 200 до 225 барів. Ця зміна також скоротила час автоматичного зниження тиску на 50%, яке встановлюється для захисту гідравлічних компонентів, коли машина холодна. 


Розширений контроль вкладень (поліпшено) 

Ця революційна система дозволяє оператору перемикатися на альтернативну схему керування машиною (одним натисканням кнопки), що дозволяє йому контролювати оберти двигуна (максимальний допоміжний потік) і швидкість руху машини незалежно один від одного. У поєднанні з додатковою панеллю керування навісним обладнанням та 7-контактним роз'ємом оператор може інтуїтивно та ефективно керувати навіть найскладнішим навісним обладнанням. 
Нова функція гнучкого приводу дозволяє оператору змінювати оберти двигуна за допомогою ручного дроселя незалежно від педалі газу в будь-який момент під час роботи. Ця зміна також запроваджує функцію автоматичного холостого ходу (коли машина не використовується протягом 4 секунд) для зменшення споживання палива. 

Автоматичний контроль руху (поліпшено) 

Щоб ще більше підвищити комфорт водіння на вищих швидкостях і з більшим навантаженням, ми вдосконалили цю функцію, спираючись на відгуки клієнтів. 
Підвіска стріли навантажувача, що автоматично активується, підвищує комфорт оператора і допомагає захистити матеріал, що перевозиться, від розсипання під час роботи з ковшем або вилами для піддонів. Більша стабільність під час руху вгору і вниз з вантажем/вагою. Логіка дисплея також була оновлена для відображення стану увімкнення-вимкнення системи Ride Control. 

 

Індикатор рівня в ковші 

Розташований на циліндрі ковша — вказує на положення ковша і вил для піддонів на землі. 

Світлодіодні робочі світильники 

Завдяки більш тривалому терміну служби й надійності світлодіодні технології покращують освітлення, а також знижують загальну вартість володіння. 

Світлодіодні дорожні ліхтарі 

Завдяки більш тривалому терміну служби й надійності світлодіодні технології покращують освітлення, а також знижують загальну вартість володіння. 

Дорожні ліхтарі світлодіодні Німецька омологація (новинка) 

Опція, необхідна для омологації німецьких доріг (вимагається на висоті менше ніж 1,5 м від рівня землі). 


Гальма Німецька омологація 

Опція, необхідна для омологації німецьких доріг (потрібен додатковий гальмівний акумулятор). 

Швидкість 40 км/год (новинка) 

Перемикання на зупинці з 1-ї на 2-гу передачу дозволяє розігнатися до 40 км/год, щоб збільшити межі робочого майданчика, без необхідності витрачати додаткові ресурси на організацію транспортування на вантажівці. Вища швидкість може принести значну економію та підвищити щоденне використання машини. Ми також збільшили тягу на 1-й передачі. 

 

Колеса 405/70 R20 - заводська опція 

Шини R20 забезпечують максимальну швидкість і максимальний дорожній просвіт понад 0,3 м. 

Колеса 405/70 R20 Agriculture (новинка) - замовляються тільки через менеджера запчастин.

Щоб задовольнити зростаючий попит на наші моделі в сільськогосподарському секторі, ми пропонуємо сільськогосподарські шини преміум-класу на вторинному ринку. 

Готовність до роботи з радіо (поліпшено) 

Включає в себе FM/AM/ DAB+ антену, головні динаміки та підготовку для підключення до радіо. 

Радіо FM/AM/DAB і телефон (новинка) 

Включає в себе антену, головні динаміки, радіо FM/AM і DAB+ мовлення. Також готова до підключення телефону через Bluetooth: оператор може слухати власну музику або здійснювати телефонні дзвінки за допомогою високоякісного мікрофона, що зменшує фоновий шум під час руху з відкритими дверима. 

Дорожній пакет 

Включає в себе деталі для омологації на дорогах, такі як світловідбиваючий трикутник, клин для колеса, щоб зафіксувати машину під час паркування на вулиці, та тримач номерного знаку. 

Маячок

Необхідний для омологації доріг та підвищення обізнаності на будівельному майданчику. 

Резервний сигнал тривоги 

Для попередження оточуючих про те, що машина рухається заднім ходом. 

Вогнегасник 

Протипожежний пристрій, розташований всередині кабіни, використовується для гасіння або контролю невеликих пожеж, особливо в аварійних ситуаціях. 

Навісне обладнання (новинка) 

З цією моделлю ми випускаємо нове навісне обладнання, таке як універсальний ківш 1,0 м3 , ківш для легких матеріалів 1,5 м3 та грейферний ківш, призначений для сільськогосподарського застосування. Подробиці будуть повідомлені в новинах про продукцію та в каталозі навісного обладнання для компактних колісних навантажувачів. 
Інформація про замовлення та налаштування iStore.  

Для отримання докладнішої інформації, включаючи опис різниці у продукції та детальні характеристики та переваги продукту, будь ласка, ознайомтесь зі сторінкою новин нашого вебсайту.